Paine cu lapte si susan

de dakris in Piine, 16 Mai 2012 | 5257 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 ml lapte
  • 3 linguri ulei
  • 1 plic drojdie uscata
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 1 ou pt uns
  • susan
  • faina cat cuprinde (cca 500 g)
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu lapte si susan:

Faina am cernut-o intr-un castron incapator si am facut in mijloc o gropita in care am pus laptele caldut si restul ingredientelor. Am framantat si am lasat la dospit cca 30 min.

Pe planseta infainata am mai framantat o data aluatul pe care l-am impartit in 7 parti egale din care am format 7 bile pe care le-am asezat intr-o tava de tort tapetata cu hartie de copt. Am lasat inca cca 15 min la dospit, am uns cu oul batut si am presarat susan. Am copt-o la foc mediu pana a capatat o culoare usor rumena.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu lapte si susan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

mena29 1

18.05.2012, 20:52

Sim0na 1

18.05.2012, 22:57

O frumusete de paine!!

dakris 1

19.05.2012, 18:20

Va multumesc!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paine